Ringkøbing plakat

Ringkøbing plakaten er en del af Vilakulas populære serier af byplakater, hvor de danske byer bliver gengivet i flotte farver og et elegant skandinavisk design.

Den fås i to populære størrelser, så du altid kan finde en størrelse, der passer perfekt til dit hjem. Ringkøbingplakaten er trykt på 200 gram semi-mat miljøvenligt papir, fordi vores plakater fortjener det bedste.

Altid gratis fragt

Gratis levering til pakkeshop

5-stjernet service

Prøv vores kundeservice

Sikker webshop

Dansk design & dansk butik

60 dage returret

Vi har forlænget din returret

Ringkøbing plakat 2021

Hos byplakat.com er vi stolte af at kunne præsentere den flotte Ringkøbing Plakat fra Vilakula. Ringkøbing er en af Danmarks ældste og kan dateres helt tilbage til 1443, hvor byen fik genbekræftet sine købstadsrettigheder. 

Bygninger på Ringkøbing plakaten

Vilakula kommer virkelig flot rundt i hele den smukke jyske by og gengiver på fin vis alle de smukke gamle bygninger, vartegn og seværdigheder. Når du kigger på Ringkøbing plakaten skal du især lægge mærke til Hotel Ringkøbing, Amtsrådssalen, den smukke banegård og Kuben.

Derudover vil du sikkert også lægge mærke til Indianerlandsbyen, Ringkøbing Museum, Lille Rosenborg og Den Fede Dame.

Det findes også på Ringkøbing plakaten

Gl. Amtsrådssal, Museum, Ringkøbing Kirke, Kreditforeningen, Banegården, Hotel Ringkøbing, Fiskehuset, Vindmøllerne, Kuben, Naturkraft, Vægter, Indianerlandsbyen, Havnekontoret, Den Fede Dame, Bybrønden, Lille Rosenborg og Priorgården.

Kontakt

Byplakat.com (VILAKULA ApS)
Olaf Ryes Gade 7K 1. 10
6000  Kolding
CVR: 39718065

Telefon: +45 4252 7474
(Hverdage 08:00-16:00)

Mail: info@byplakat.com
(Vi svarer indenfor 24 timer)

Kan vi hjælpe dig?

3 + 13 =

0
Indkøbskurv