Bornholm plakat

Bornholm plakaten er en del af Vilakulas populære serier af byplakater, hvor de danske byer bliver gengivet i flotte farver og et elegant skandinavisk design.

Altid gratis fragt

Gratis levering til pakkeshop

5-stjernet service

Prøv vores kundeservice

Sikker webshop

Dansk design & dansk butik

60 dage returret

Vi har forlænget din returret

Bornholm plakat 2021

Her hos Byplakat.com er vi glade for at kunne præsentere Bornholm Plakaten, som er lavet med stor kærlighed til alle de smukke bygninger og seværdigheder som er kommet med på byplakaten. Plakaten til Bornholm er lavet så den passer ind i alle danske hjem. Med plakatens fadede farver falder den smukt ind i enhver stue. Bornholm Plakaten passer godt ind i nordisk indretning.

På Bornholm Plakaten kan du tage med – hele vejen rundt om den smukke solskins-ø og vi håber, at du især lægger mærke til Rytterknægten, Kamelhovederne, Helligdomsklipperne, Allinge Tekniske Skole, Hammerfyr, Café Rosa og de mange andre seværdigheder og vartegn.

På plakaten kan du i øvrigt se

Dueodde Fyr, Nexø Kirke, Svaneke Vandtårn, Hasle Silderøgeri, Hammershus, Nylars Rundkirke, Bornholms Kunstmuseum, Aa Kirke, Svaneke Røgeri, Kuremøllen, Sankt Nicolai Kirke, Østerlars Rundkirke, Rokkestenen, Hasle Kirke, Erichsens Gaard og Færgen Ertholm.

Kontakt

Byplakat.com (VILAKULA ApS)
Olaf Ryes Gade 7K 1. 10
6000  Kolding
CVR: 39718065

Telefon: +45 4252 7474
(Hverdage 08:00-16:00)

Mail: info@byplakat.com
(Vi svarer indenfor 24 timer)

Kan vi hjælpe dig?

11 + 3 =

0
Indkøbskurv