Amager plakat

Amager plakaten er designet og produceret af den 100% danskejede virksomhed Vilakula. Amager plakaten er lavet med stor kærlighed til en af Danmarks smukke gamle øer.

Altid gratis fragt

Gratis levering til pakkeshop

5-stjernet service

Prøv vores kundeservice

Sikker webshop

Dansk design & dansk butik

60 dage returret

Vi har forlænget din returret

Populær Amager plakat

Amager-plakaten er en af de mest populære plakater fra Vilakula. Plakaten er lavet i samarbejde lokale amagerkanere og resultatet er en fantastisk plakat til hele Amager.

Uanset om du bor fast på Amager eller måske er flyttet væk fra den fantastiske ø i Øresund – så har alle amagerkanere et helt unikt forhold til Amager.

Hvad er med på Amager plakaten?

Kig rigtig godt på Vilakulas Amager plakat og se om du kan finde alle de elegante bygninger og seværdigheder som findes. I alt er der tegnet 22 forskellige vartegn, seværdigheder og bygninger på plakaten til Amager.

Amager plakat

Bygninger og vartegn på Amager plakaten:

Se blandt andet Copenhill, Den Kongelige Mønt, Bella Sky, Vindmøllerne ved Middelgrunden, Copenhagen Airport og Kastrup Søbad.

Den Blå Planet, Øresundsbroen, Sankt Annæ Kirke, Helgoland Badeanstalt, Allehelgens Kirke, Snorresgade 22, Vandtårnet Englandsvej, Royal Arena, DR Byen, Gemin, Det Gamle Kaffebrænderi, Islandsborg, Islands Brygge, Tietgenkollegiet, Statens Serum Institut og Langebro.

Kontakt

Byplakat.com (VILAKULA ApS)
Olaf Ryes Gade 7K 1. 10
6000  Kolding
CVR: 39718065

Telefon: +45 4252 7474
(Hverdage 08:00-16:00)

Mail: info@byplakat.com
(Vi svarer indenfor 24 timer)

Kan vi hjælpe dig?

1 + 13 =

0
Indkøbskurv