Viser 1–12 af 48 resultater

249,00 Kr.399,00 Kr.
249,00 Kr.399,00 Kr.
249,00 Kr.399,00 Kr.
249,00 Kr.399,00 Kr.
249,00 Kr.399,00 Kr.
249,00 Kr.399,00 Kr.
249,00 Kr.399,00 Kr.
249,00 Kr.399,00 Kr.
149,00 Kr.799,00 Kr.
249,00 Kr.699,00 Kr.
149,00 Kr.799,00 Kr.
249,00 Kr.699,00 Kr.

Sjælland-plakater – et væld af fine sjællandske motiver

Sjælland er et dejligt sted, hvor der er mange forskellige byer med hver deres kendetegn. Vi er så vilde med Sjælland, at vi har samlet flotte plakater fra sjællandske byer. Leder du efter din sjællandske hjemby, kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Udvalget byder på lidt af hvert. Det er derfor helt sikkert værd at kigge de forskellige muligheder igennem – måske din by er repræsenteret? Gå på opdagelse her på siden.

En plakat, der er perfekt til dig, der bor på Sjælland

Bor du på Sjælland, er det ikke overraskende, at en Sjælland-plakat med den pågældende by, du bor i, er perfekt til dig. Den kan være perfekt i indretningen, da den viser, at du er stolt af at bo i den pågældende by.

Hold fast i dine sjællandske rødder med en Sjælland-plakat

Har du tidligere boet i en by på Sjælland, men er du flyttet et andet sted hen, er en Sjælland-plakat også relevant for dig. Det kan nemlig være en plakat, der vækker en masse minder, når den får en aktiv plads i indretningen.

Det kan for eksempel være, at du er vokset op i en sjællandsk by, som du gerne vil have repræsenteret i din indretning. Det kan for eksempel være for at symbolisere, at tiden i den pågældende by har været med til at forme, hvem du er i dag.

Det kan være en fantastisk måde at hylde dine sjællandske rødder i din indretning på.

Sjælland-plakater fra nogle af de velkendte byer

Sjælland byder på et hav af spændende og velkendte byer. Vi har derfor inkluderet lidt forskelligt i vores udvalg. Fælles for alle vores plakater er, at de viser en eller flere kendte bygninger, seværdigheder, områder eller andet, der kendetegner byen.

Der ligger derfor rigtig meget research bag at designe en plakat, da det skal være det helt rigtige, der kommer med, som er indbegrebet af den pågældende by.

Slagelse-plakat, der er indbegrebet af Slagelse

Bor du i Slagelse, eller har du en anden relation til byen, har vi en plakat, der lige kan være noget for dig. På plakaten har vi inkluderet nogle af de ikoniske bygninger og områder, der kendetegner Slagelse.

På plakaten vil du blandt andet støde på Trelleborg, Skt. Mikkels Kirke, Schweizerpladsen og andre spændende elementer. Er du lige så tosset med Slagelse, som vi er, kan en Slagelse-plakat være den helt rigtige tilføjelse til hjemmet.

Bring glæde ind i indretningen med en byplakat fra Sjælland

Der er noget helt særligt ved at indrette med Sjælland-plakater. De kan have så mange spændende elementer og charme, som kan være med til at vise din personlighed frem i indretningen.

Når man betragter de mange plakater, kan man ikke lade være med at falde lidt i staver. Der er en masse spændende motiver, der kan lede tankerne hen på gode minder, og hvor du netop har været de pågældende steder, der er illustreret.

De fine motiver kan derfor være med til at bringe glæde ind i indretningen på en helt unik måde. Det får du, uanset hvor du vælger at placere din Sjælland-plakat. Der er derfor mange uimodståelige muligheder for at kaste lidt glæde og minder i indretningen med en byplakat.

Vælg imellem forskellige størrelser til din plakat

Når du skal i gang med at indrette med plakater med sjællandske byer, er det vigtigt, at du får den rette størrelse. Det kan være meget forskelligt, hvilken størrelse der er behov for, alt efter hvad formålet med plakaten er.

For at give dig flere muligheder tilbyder vi vores plakater i tre forskellige størrelser som standard.

Du kan vælge imellem A5 (postkortstørrelse), A4 og 50 x 70 cm.

Har du en anden størrelse i tankerne, behøver du dog ikke nødvendigvis lade dig begrænse af vores standardstørrelser. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os omkring en forespørgsel på en anden størrelse, end dem du lige kan se. Så kan vi sikkert komme med en løsning.

En populær pakkeløsning med Sjælland-plakat og ramme

Er du interesseret i en pakkeløsning, hvor du både får plakat og ramme med? Search no more. Det er netop lige, hvad vi kan tilbyde dig. Ved flere af vores varianter er der mulighed for at tilkøbe en ramme. Det gør det lettere for dig at kunne hænge plakaten op med det samme.

Vores rammer kommer i to forskellige varianter. En hvid og en sort. Fælles for dem er, at de begge er lavet af aluminium. Derudover kommer de i et tidløst og enkelt udtryk. Det er derfor nogle rammer, der kan passe ind i ethvert hjem.

Du bestemmer dog helt selv, om du ønsker med eller uden ramme. Har du en anden ramme i tankerne, kan du derfor bare bestille Sjælland-plakaten.

Måske er din by lige på trapperne?

Nu er der jo mange byer på Sjælland. Der vil derfor helt sikkert være nogle byer, der endnu ikke er repræsenteret i vores udvalg. Det behøver dog ikke at skræmme dig væk. Vi sørger nemlig løbende for at tilføje nye sjællandske byer og motiver til vores udvalg. Det kan derfor være, at din by er lige på trapperne.

Har du en god idé til en by, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne imod gode tips og ønsker fra dig. Og det kan jo være, at det er din henvendelse, der gør, at vi sætter gang i designprocessen for lige netop din by.

Bestil for mere end 699 kr., og få fri fragt

Vi vil gerne give lidt ekstra god service til dig, der laver en stor bestilling hos os. Bestiller du for mere end 699 kr., skal du derfor ikke tænke på fragten. Du får nemlig fri fragt ved en bestilling på mere end 699 kr.

Er du ikke lige kommet op på 699 kr., får du stadig forholdsvis billig fragt. Vores fragtpriser starter fra 39 kr., og dine varer bliver sendt med GLS. Du kan vælge imellem at hente din pakke ved en pakkeshop eller få den leveret direkte til hoveddøren.

Er du klar til at finde din by i vores udvalg af Sjælland-plakater? Udforsk vores spændende udvalg her på siden.