Historien og personen bag Byplakat.com

Byplakat.com og vores koncept handler om byplakater og intet andet.

Vi har valgt udelukkende at koncentrere os om denne niche for, at kunne levere et stort udvalg af byplakater til rigtig mange byer og egne i Danmark.

Samtidig arbejder vi løbende meget målrettet på, at sikre vores kunder det bedste produkt – både hvad angår design men også mht. selve kvaliteten på plakaten.

Alt sammen så vores kunder i sidste ende kan få en super flot plakat til at udsmykke deres hjem og udtrykke deres personlige stil med.

Byplakat.com har eksisteret siden februar 2020, hvor vi første gang oplevede behovet for en webshop med fokus udelukkende på byplakater, og det besluttede vi os at gøre noget ved.

Vi er en 100 % danskejet webshop og bruger udelukkende danske leverandørere til vores plakater.

Byplakat.com er ejet af Kristina Davidsen og drives i fritiden. Det er fortrinsvis Kristina, der modtager dine ordrer, pakker dine plakater og besvarer dine mails.

Du kan altid sende os en mail for spørgsmål og information på: [email protected]

Sikkerhed & Kundeservice

Det er meget vigtigt for os, at have tæt kontakt og dialog med vores kunder – vi ønsker at du altid føler dig godt tilpas og i gode hænder, når du handler hos os.

Vi er kendt for en super god og yderst tilfredsstillende kundeservice – hvilket vi prioriterer meget højt i hverdagen.

Du skal ganske enkelt føle dig tryg og sikker, når du handler på Byplakat.com.

Vi overholder selvfølgelig de gældende love og regler for salg på internettet – det tager vi som en selvfølge. Læs mere herom i vores handelsbetingelser.

Hvis du vil se hvad andre kunder mener om os, så finder du bedømmelser af os på vores Facebookside. og Trustpilot.

Vi glæder os til at høre fra dig og evt. pakke din næste plakat!