OM OS

Om Byplakat.com

Byplakat er først og fremmest en 100 % danskejet virksomhed med en stor kærlighed til de fantastiske danske byer der findes i Danmark. Alle vores leverandører er danske, plakaterne er designet, trykt, pakket og afsendt i Danmark.

Vi vil rigtig gerne dele smukke kendte attraktioner, smukke bygninger og spændende seværdigheder med jer og give jer mulighed for at udsmykke jeres hjem med alt dette i plakatform.

Vores plakater udmærker sig med at have sans for detaljen og med et smukt grafisk udtryk passer de ind i langt de fleste danske hjem.

Historien og personen bag Byplakat.com

Byplakat.com og hele vores koncept handler om byplakater og intet andet.

Vi har valgt udelukkende, at koncentrere os om denne niche for, at kunne levere det bedste udvalg til dig som forbruger. Vi har byplakater til rigtig mange smukke byer og egne i Danmark.

Samtidig arbejder vi løbende og meget målrettet på, at sikre vores kunder det bedste produkt – både hvad angår design men også mht. selve kvaliteten på plakaten.

Alt sammen så vores kunder i sidste ende kan få en super flot plakat til at udsmykke deres hjem og udtrykke deres personlige stil med.

Byplakat.com har eksisteret siden februar 2020, hvor vi første gang oplevede behovet for en webshop med fokus udelukkende på byplakater, og det besluttede vi os at gøre noget ved.

Vi er en 100 % danskejet webshop og bruger udelukkende danske leverandørere til vores plakater.

Byplakat.com er ejet af Vilakula, der selv fremstiller byplakater. 

Du kan altid sende os en mail for spørgsmål og information på: info@byplakat.com

Sikkerhed & Kundeservice

Det er meget vigtigt for os, at have tæt kontakt og dialog med vores kunder – vi ønsker at du altid føler dig godt tilpas og i gode hænder, når du handler hos os.

Vi er kendt for en super god og yderst professionel kundeservice – hvilket vi prioriterer meget højt i hverdagen.

Du skal ganske enkelt føle dig tryg og sikker, når du handler på Byplakat.com.

Vi overholder selvfølgelig de gældende love og regler for salg på internettet – det tager vi som en selvfølge. Læs mere herom i vores handelsbetingelser.

Hvis du vil se hvad andre kunder mener om os, så finder du bedømmelser af os på vores Facebooksideog Trustpilot.

Vi passer på miljøet – det er en selvfølge

Hos Byplakat.com har vi, for at forhindre unødigt brug af papir, gjort hele vores virksomhed digital. Alt hvad der hedder pakkesedler, følgesedler og fakturaer på papir er afskaffet og erstattet af digitale løsninger. Derudover gør vi meget ud af, at vores leverandører trykker plakaterne på miljøvenligt papir.

Vores største leverandør (Vilakula) trykker således udelukkende på miljøcertificeret papir, der kommer fra FSC-skove, hvor der ikke fældes mere træ, end skoven kan nå at reproducere.

Det er god stil og noget vi bakker 100 % op omkring.

Vi glæder os til at høre fra dig og evt. pakke din næste plakat!

0

Din varekurv