Øverst

Viser alle 7 resultater

249,00 Kr.699,00 Kr.
249,00 Kr.699,00 Kr.
149,00 Kr.399,00 Kr.
249,00 Kr.699,00 Kr.
249,00 Kr.699,00 Kr.
249,00 Kr.699,00 Kr.
149,00 Kr.399,00 Kr.

Fyn-plakater, der viser de fynske byer fra deres smukkeste side

Leder du efter en Fyn-plakat, er du landet det helt rigtige sted. Fyn er spækket med de mest fantastiske byer. Vi har derfor lavet plakater med byer på Fyn. Måske din by er blandt vores udvalg. Tjek hele udvalget ud her på siden.

Til dig, der bor på Fyn eller har fynske rødder

Fyn-plakater er perfekte til dig, der på den ene eller den anden måde har en forbindelse til Fyn. Det kan være, du bor i en af de hyggelige byer på Fyn. Måske har du tidligere boet der, eller måske mødte du dit livs kærlighed på Fyn.

Der kan være mange tanker og minder, der får dig tilbage til Fyn. En Fyn-plakat med din foretrukne fynske by kan derfor være fantastisk at pryde dit hjem med. Det er med til at fremhæve dine fynske rødder, uanset hvor de stammer fra.

Plakater over Fyn med de mest ikoniske bygninger og seværdigheder

Vores udvalg af plakater med byer fra Fyn favner bredt. Uanset hvilken byplakat du vælger, har de alle én ting til fælles.

Når vi skal producere en ny byplakat, tager vi altid udgangspunkt i, hvad der kendetegner byen mest. Det kan være alt fra ikoniske bygninger til specielle seværdigheder. Det kan også være naturområder, der kendetegner byen.

Hver plakat får derfor deres unikke udtryk, der emmer af den pågældende bys karakteristika. Hvis du allerede kender den fynske by, du skal have en plakat med, vil du derfor nemt kunne genkende de forskellige elementer.

Genkendeligheden er det, der gør vores Fyn-plakater så specielle og unikke.

Odense-plakat, der viser de fineste sider af byen

Er du fra Odense, er en Odense-plakat oplagt for dig at hænge op i hjemmet. Plakaten er prydet med nogle af de mest specielle ting ved Odense, så du netop føler dig hjemme, når du kigger på plakaten.

Vi har sørget for at vise flere sider af byen, der hver især har noget særligt at byde på, og som netop gør Odense til en fantastisk by.

Svendborg-plakat, der rammer essensen af byen

Er Svendborg dit gamle eller nuværende hood, kan vi også hjælpe dig der. Vi har sørget for, at ramme essensen af denne dejlige by i de forskellige elementer på Svendborg-plakaten.

Du vil sikkert blive overrasket over, hvor mange af de skønne ting fra byen vi har fået inkorporeret på Svendborg-plakaten. Den er derfor værd at overveje, hvis du har et tilhørsforhold til Svendborg.

Fyn-plakater er perfekte til alverdens rum i hjemmet

Det skønne ved Fyn-plakater er, at de kan bruges alverdens steder i hjemmet. Der er nærmest ingen grænser for, hvilke rum der kan få et ekstra pift med en plakat med en by på Fyn.

Det kan for eksempel være i entréen, hvor det er det sidste, du ser, når du tager hjemmefra, og det første, du ser, når du træder ind ad døren. Det vil dermed også være det første, dine gæster ser, og plakaten kan derfor sætte nogle sjove samtaler i gang.

Plakater med fynske byer er også oplagt at have i stuen eller i soveværelset. Her kan du både hænge den for sig selv, hvor den får lov til at tage al opmærksomheden. Du kan også kombinere den med andre billeder for at få en spændende indretningseffekt, hvor der er flere aspekter af udtrykket.

Mulighederne er mange, og du kan derfor sætte dit helt personlige præg på indretningen med en byplakat fra Fyn.

Vælg en plakat med Fyn, der passer til din væg

Når du skal have en plakat med en fynsk by, har vi forskellige størrelser at vælge imellem. Du finder derfor helt sikkert den størrelse, der passer ind i dit hjem.

Størrelserne varierer imellem:

  • A5 (postkortstørrelse)
  • A4
  • 50 x 70 cm.

Du finder derfor både de helt store og de helt små plakater i vores udvalg. Har du en stor væg, der er forholdsvis bar, er det oplagt at vælge den største model. Skal du kombinere flere billeder eller plakater, eller har du et mindre bart stykke væg, kan de to mindre størrelser være værd at overveje.

Skulle du være interesseret i en anden størrelse end de tre nævnte, er du mere end velkommen til at kontakte os. Så finder vi ud af, om det kan lade sig gøre.

Du vælger selv, om din plakat skal være med eller uden ramme

Vil du give din plakat de bedste forudsætninger, er det en fordel at sætte den i glas og ramme. Det gør, at den får de bedste vilkår. Derudover er det nemmere at flytte plakaten, uden den tager skade.

Rammer findes i et utal af design. Det kan derfor være svært at finde ud af, hvad du lige skal vælge. Vil du gøre det nemt for dig selv, kan du dog bestille vores Fyn-plakater inklusive ramme. Du kan derfor få en pakkeløsning, hvorfor du efterfølgende ikke skal på jagt efter en ramme.

Du kan vælge imellem en hvid eller sort ramme, der begge fremgår enkle og stilrene. De passer derfor ind i ethvert hjem uanset indretningsstil.

Har du selv en helt anden ramme i tankerne, er der selvfølgelig også mulighed for det. Du vælger nemlig helt selv, om du ønsker at købe din Fyn-plakat med eller uden ramme.

Hold øje med, om din by kommer i tryk

Fyn er fin, og der er så mange skønne byer på øen. Vi forsøger derfor hele tiden at udvide vores udvalg af byplakater for Fyn. Er din by endnu ikke blandt vores udvalg, kan det derfor betale sig at holde øje med vores side. Måske din by pludselig dukker op. Ellers er du også velkommen til at komme med forslag til os.

Få fri fragt, når du køber for mere end 699 kr.

Når du bestiller din plakat med en fynsk by hos os, sørger vi selvfølgelig for hurtig og billig fragt. Vores fragtpriser starter fra 39 kr. Bestiller du for mere end 699 kr., skal du dog ikke tænke på fragten. Den tager vi os af, så du kan få fragtet din eller dine plakater kvit og frit.

Har du fundet en plakat med din fynske by? Udforsk hele udvalget af Fyn-plakater her på siden.