Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Bornholm-plakater – de skønneste områder fra solskinsøen

Er du på jagt efter en fin Bornholm-plakat, der kan pryde din indretning med fine og velkendte motiver? Så er du landet det rigtige sted. Det er lige præcis, hvad vi kan tilbyde. Vi har samlet nogle af de skønneste elementer fra solskinsøen på en masse fine plakater.

Vil du give din indretning et bornholmsk touch? Tjek de fine plakater med Bornholm her på siden.

Et oplagt indspark til indretningen, hvis du har et tilhørsforhold til Bornholm

Der kan være mange forskellige situationer, hvor det er oplagt at indrette med en Bornholm-plakat. Den mest oplagte situation er selvfølgelig, hvis du bor på Bornholm. En Bornholm-plakat kan være med til at inddrage den bornholmske stemning ude fra gaden og ind i hjemmet.

Plakater med Bornholm kan også være til dig, der tidligere har boet på Bornholm. Det kan for eksempel være, at du er vokset op på den dejlige ø, men senere er flyttet til fastlandet på grund af karriere, familie eller noget helt tredje. Du vil dog altid have noget bornholmer i dig. Du kan derfor omfavne din bornholmske opvækst med en flot Bornholm-plakat.

En plakat med Bornholm er dog ikke kun til dig, der bor der, eller som har boet der. Der er mange, der har et tilhørsforhold til Bornholm på den ene eller den anden måde. Det kan for eksempel være, at du elsker stemningen, naturen og de ikoniske seværdigheder på Bornholm, og du derfor jævnligt holder ferie der.

Der kan derfor være mange forskellige situationer, hvor du på den ene eller den anden måde har et tilhørsforhold.

Tag de bedste ting fra Bornholm med ind i indretningen

Bornholm er kendt for nogle fantastiske områder. Disse mange områder er kendt for ikoniske elementer. Det er både, når det kommer til de hyggelige, smalle gader på Bornholm, de fine huse, der bærer præg af fortidens nostalgiske look, og de spændende seværdigheder, du kan opleve på Bornholm.

Der er noget ikonisk over mange af byerne og områderne på Bornholm, som kan give noget særligt til indretningen. Vil du give et bornholmsk touch til hjemmet, er en plakat med Bornholm derfor den oplagte løsning.

Brug en Bornholm-plakat i ethvert rum

De fine motiver på vores Bornholm-plakater kan noget helt særligt. De har nemlig noget harmonisk og idyllisk over sig. Det er noget, der kan passe ind i ethvert rum i hjemmet.

En Bornholm-plakat kan for eksempel være perfekt i stuen. Her kan du kombinere den med andre billeder og plakater for at skabe dynamik i udtrykket.

Har du for eksempel tidligere boet på Bornholm, men bor du nu et andet sted, kan det være oplagt at kombinere en Bornholm-plakat og en plakat med den nuværende by, du bor i. På den måde kan du omfavne din fortid og din nutid. En Bornholm-plakat er også perfekt at have i soveværelset.

Det kan være et dejligt syn at falde i søvn og vågne op til. Derudover kan en plakat med Bornholm sagtens bruges i køkkenet, gangen, på kontoret eller i et helt fjerde rum, hvor det giver mening for dig.

Mulighederne er mange. Du skal derfor blot finde ud af, hvor plakaten vil komme mest til sin ret hjemme hos dig.

Gå med den størrelse, der tager sig bedst ud i dit hjem

Den optimale størrelse på en plakat til hjemmet kan variere meget. Det afhænger for eksempel af, om den skal stå eller hænge, størrelsen på rummet, størrelsen på væggen, de øvrige elementer i indretningen og meget mere. Kort sagt er der ikke én størrelse, der er optimal for alle.

Hos Byplakat har vi gjort det nemmere for dig at finde den optimale størrelse til dit hjem. Vi har derfor hele tre forskellige standardstørrelser.

Du kan vælge imellem A5 (postkortstørrelse), A4 og 50 x 70 cm.

Med disse tre størrelser kan du helt sikkert finde den, der er optimal for din Bornholm-plakat. Skulle du foretrække en anden størrelse end de tre nævnte, er der også mulighed for det. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker din plakat i et specialmål. Så undersøger vi, om det kan lade sig gøre.

Sæt i glas og ramme for at få mest ud af plakaten

Vil du have mest muligt ud af din plakat, er det en fordel at sætte den i en ramme. Det er der flere grunde til. Skal den hænges på en væg, får du et pænere udtryk med en ramme. Derudover er det nemmere at flytte plakaten, uden den går i stykker.

Skal den stå, er en ramme nærmest essentiel. En ramme sikrer nemlig, at plakaten rent faktisk kan stå oprejst. En ramme er dog ikke kun indbegrebet af praktiske grunde. En plakat i ramme er nemlig også med til at give noget til indretningen. Plakaten kommer pludselig mere i fokus.

Har du svært ved at finde den helt rigtige ramme til din plakat, kan vi hjælpe. Vi tilbyder nemlig rammer, du kan købe med til din Bornholm-plakat.

Du kan vælge mellem en hvid eller en sort ramme, der begge er lavet af aluminium. De står begge med et skarpt udtryk, der emmer af noget tidløst. Rammerne fungerer derfor rigtig godt i enhver indretning, da de fint kan spille sammen med forskellige stilarter.

Vi opdaterer løbende med nye byer

Har du endnu ikke fundet din foretrukne bornholmske by som plakatform? Bare rolig. Det kan sagtens være, at den kommer på et tidspunkt. Vi sørger nemlig løbende for at udvide vores udvalg med flere byer. Dette gælder selvfølgelig også for vores Bornholm-plakater.

Du er dog også velkommen til at komme med forslag til os. Vi tager gerne imod gode idéer til, hvilken by der skal illustreres på en plakat næste gang.

Fragt, der er til at betale sig fra

Når du handler hos os, har vi sørget for fragt, der er til at betale sig fra. Vores fragtpriser starter fra 39 kr. Du har dog også mulighed for at få fri fragt. Køber du for mere end 699 kr., tager vi os af fragten.

Har du allerede en plakat i tankerne, du skal have hjem at hænge? Find din kommende Bornholm-plakat her på siden.